Ydelser og Priser

Daorueang Traditionel Thaimassage ØlstykkeDaorueang Traditionel Thaimassage ØlstykkeThaiMassage: 1. time 450 kr.

Thaimassage er en 2.500 år gammel healing teknik. Den kombinerer akupressur og reflexlogy, tilført pres og yoga-stræk. Desuden bruges lægeurter i form af omslag, salver, kompresser og dampe.Traditionel Thaimassage gives gennem tøjet. Hele kroppen behandles, begyndende med spidsen af tæerne og sluttende med afslappende og grundig ansigts- og hovedmassage

Tidsbestilling NU!

Daorueang Thai FodmassageThai FodMassage: 1. time 450 kr.

Er en massage af den nedre del af benene og af fødderne, opstået i Thailand for over 2000 år siden. Der er en del af en ældgammel healing tradition, som stadig bliver lært i templer i Thailand. Fødderne har en direkte forbindelse til alle andre dele af kroppen. En god Thai fodmassage gør ikke blot underværker på dine fødder, men kan påvirke hele din krops velbefindende og give bedre immunsystem.

Tidsbestilling NU!

Daorueang thaimassageAroma Massage: 1. time 450 kr.

Aroma massagen er en meget behagelig massageform, hvor du bliver masseret med æteriske olier fra forskellige blomster samt urter. Massagen påvirker hud, væv og organer samt forskellige måder kroppen som helhed.

Tidsbestilling NU!

Urte-bold Massage (Luk Pra Kop)

1. time 450 Kr.

Vi tilbyder urtebold Massage eller på thai: Luk Pra Kop, en 400 år gammel massageteknik, som også kaldes ”Thailands gamle visdom”. Thai urtebolde indeholder op til 22 forskellige 100% naturlige urter.
De opvarmede urtebolde forøger blodcirkulationen og giver huden et sundere udseende, lindre muskelømhed og spændinger samt medvirker til et bedre stofskifte. Urtebolde er både for ansigt og krop.

Tidsbestilling NU!

Olie Massage

1. time 450 Kr.

Tidsbestilling NU!

Olie + Thai massage

1. time 450 Kr. ½ time 300 Kr.

Tidsbestilling NU!

affordable-papers.net